Платформа для розміщення відео-контенту YouTube оголосила про збільшення підтримки для освітніх каналів користувачів. Про це повідомляється на офіційному блозі ресурсу.

На сайті платформи з’явився окремий розділ Навчання, де зібрані найцікавіші освітні відео. Також YouTube оголосила про нові ініціативи спільно з такими партнерами як edX, про надання більш широкого доступу до інструментів розробки відео для освітніх каналів та про організацію конференції творців освітнього контенту YouTube EduCon у Європі та Азії.

Як зазначає організація, щодня користувачі YouTube діляться понад 1 млн освітніх відео. Для творців такого контенту в YouTube розробили навіть спеціальну методичку, яка допоможе створювати якісні та корисні матеріали.

За словами керівництва платформи, YouTube є одним з перших ресурсів, до якого звертаються, коли хочуть дізнатися про щось та отримати наочне уявлення про певні речі. В липні компанія вже створила YouTube Learning, що має на меті надавати гранти та іншу фінансову підтримку освітнім влогерам. Тепер YouTube вкладе в ці фонди ще $20 млн.

Поділитися цією статтею