Яких цінностей навчати українців — лекція колишнього політв’язня Ігоря Козловського

Унікальна лекція громадського діяча та колишнього політв’язня Ігоря Козловського відбудеться в четвер 29 жовтня. 700 днів відомий вчений пробув у полоні бойовиків ДНР за проукраїнську позицію. На запрошення «Освіторії» пан Ігор матиме виступ про головні цінності та національну ідентичність українців.

Тема ідентичності й цінностей не втрачає своєї гострої актуальності для України. Останнім часом ведеться чимало дискусій про ці питання: від внутрішнього діалогу свідомих громадян до обговорень на державному рівні. Національна ідея — це певний маяк, опора та орієнтир, на які можуть спиратися освітні управлінці та лідери думок у своїй діяльності. Це те, що нас об’єднує та може привести до спільної мети й розвинутої країни.

Запрошуємо вас відвідати в онлайні унікальну лекцію від українського вченого й громадського діяча, кандидата історичних наук Ігоря Козловського на тему «Національна ідентичність як фундамент зрілого суспільства». Говоритимемо про цінності українців та де і як ми можемо їх виховувати, чому важливо починати з найменшого віку та що закладати.

Ігор Козловський — український вчений, релігієзнавець, кандидат історичних наук, письменник, громадський діяч. Автор понад 50 наукових книг та понад 200 статей у словниках, енциклопедіях, науковій періодиці. Був доцентом кафедри релігієзнавства Державного університету інформатики і штучного інтелекту, керівником Центру релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків, доцентом кафедри філософії Донецького національного технічного університету. Ще наприкінці 1980-х підтримав рух за відродження українського козацтва, адже походить зі старовинного козацького роду. 27 січня 2016 року бойовики ДНР захопили його за проукраїнську позицію. Майже 2 роки тримали в полоні, де піддавали тортурам. 27 грудня 2017 року звільнили з полону за обміном.

Чекаємо вас 29 жовтня о 17:30 онлайн, участь безкоштовна. Подію транслюватимуть наживо на YouTube-каналі «Освіторії». Щоб отримати нагадування й посилання на трансляцію — тисніть зареєструватися

Зареєструватися
Поділитися цією статтею