Правильні відповіді до пробного ЗНО оприлюднили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. З ними можна ознайомитися у розділі «Пробне ЗНО».

Там є усі необхідні навчальні предмети: історія України, математика, біологія, географія, хімія, фізика, а також іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська). Втім, лише з однієї дисципліни на вибір перевіряв свої знання кожен учасник пробного ЗНО 23 березня.

Тепер усі, хто брали у цьому участь, зможуть підрахувати, скільки тестових балів вони набрали. До речі, максимальні результати різні. Скажімо, виконавши всі завдання, можна було отримати за історію України або за географію 94 бали, хімія та біологія «потягнули» на 80 балів, будь-яка іноземна мова – 72, математика – 62, а фізика – 60.

Як перевірити завдання з іноземної мови «Розуміння мови на слух»? Аудіофайли із цими завданнями також розміщені на сайті.

Якщо учасник пробного ЗНО боїться помилитися, перевірити себе можна буде у персональному кабінеті 29 березня. Там буде кількість набраних балів за рейтинговою шкалою 100–200 балів і за критеріальною шкалою 1–12 балів. Але це актуально лише для тих, хто скористався сервісом «Визначення результатів пробного ЗНО».

Тести у форматі пробного ЗНО відтепер можна пройти і на платформі iLearn! Вже доступні завдання з усіх навчальних предметів з урахуванням офіційних відповідей УЦОЯО.

Поділитися цією статтею