ГС «Освіторія» продовжує серію безплатних онлайн-вебінарів із представниками українських закладів вищої освіти про вступ у 2023 році. Вебінар проведе провідний фахівець відділу професійної орієнтації Центру розвитку кар’єри КПІ ім. Ігоря Сікорського, викладач факультету соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського Дмитро Балашов.

Під час війни школа відіграє дуже важливу роль. Саме вчителі намагаються забезпечити якісні умови для продовження освітнього процесу в складних умовах і, звісно, створити безпечний емоційний простір, в якому кожна дитина почуватиметься в безпеці. Під час вебінару учасники дізнаються:

– Як це зробити?
– Які практичні кроки і ризики можуть бути?
– Як адаптуватися до нових реалій? 

26 травня о 16:30 на YouTube-каналі онлайн-платформи iLearn провідний фахівець відділу професійної орієнтації Центру розвитку кар’єри КПІ ім. Ігоря Сікорського, викладач факультету соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського Дмитро Балашов проведе відкритий вебінар: «Як обрати університет мрії: вступ у КПІ ім. Ігоря Сікорського 2023».

Під час вебінару Дмитро розповість:

  • як обрати майбутню професію;
  • із чого необхідно починати підготовку до вступу;
  • особливості вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2023 році;
  • про факультети, інститути і спеціальності;
  • про можливості будувати кар’єру та взаємодіяти з працедавцями під час навчання;
  • про студентське містечко, самоврядування, культурні заходи.

А також поділиться з охочими приєднатися до родини «київських політехніків» важливими лайфхаками щодо подання заяви та документів на вступ.

Слухачі зможуть поставити спікеру питання у другій частині вебінару.

Вебінар можна буде переглянути на YouTube-каналі за посиланням.

Запис першого вебінару із серії, присвяченої цьогорічному вступу, можна переглянути тут.

Нагадуємо, що на платформі iLearn щодня проходять безоплатні вебінари з підготовки до НМТ із семи предметів: математики, української та англійської мов, історії України, фізики, біології та хімії. Потренуватися складати тести та перевірити свій ступінь підготовки допоможе спеціальний тренажер НМТ на iLearn.

Долучитися
Поділитися цією статтею