ГС «Освіторія» за підтримки Шкільної ради міста Торонто, Національної української освітньої ради Конгресу українців Канади розпочинає освітній проєкт «Учителі Канади — учителям України».

Головна мета такої співпраці — професійне зростання та розширення міжнародної співпраці. У межах проєкту передбачена серія вебінарів, теплих зустрічей українських та канадських учителів для обміну досвідом і передання найкращих педагогічних практик задля підвищення якості освіти України та подолання освітніх втрат учнів.

9 жовтня відбудеться перший вебінар: «Канадський досвід навчання дітей середнього та старшого шкільного віку у змішаних, комбінованих за віком класах: найкращі вчительські стратегії». Його проведе Віра Чміль, учителька мови та літератури Рідної школи в місті Оквілл у провінції Онтаріо, асистентка з освітньої та виховної роботи Port Credit High School в місті Місісага, Онтаріо.

Вебінар почнеться о 15:00 (за київським часом) і триватиме годину на платформі Zoom.

Експертка розповість про канадський досвід навчання дітей середнього та старшого шкільного віку. Слухачі вебінару дізнаються про:

  • особливості навчання української мови учнів у Канаді;
  • ефективні стратегії викладання української мови у змішаних та комбінованих за віком класах;
  • методи диференції та персоналізації викладання задля ефективної траєкторії розвитку кожного учня.

Мова вебінару — українська.

Участь безоплатна за умови попередньої реєстрації за лінком. Зареєстровані учасники отримають на пошту лінк на зустріч у Zoom.

Поділитися цією статтею