На вебінарі освітянам розкажуть, як освіта допомагає данцям стати щасливими, і дадуть інструменти, які в них можна запозичити вже зараз. Усі зібрані кошти перерахують журналістці «Освіторія.Медіа», а нині бойовій медикині Інтернаціонального легіону Олені Шарговській на квадроцикл для евакуації поранених.

Вебінар буде корисний українським освітянам та батькам, які шукають нові ціннісні підходи у вихованні. Зокрема, можна буде дізнатися:

– головний секрет, який (за словами данців) робить їх щасливими;

– як цьому сприяє освіта (загальна і неформальна);

– чіткі принципи, на яких вона побудована;

– прості кроки, які вже зараз можуть запозичити українські освітяни;

– а ще дізнатися нюанси навчання в середній та вищій народній школі.

Авторка вебінару — Анна Смолько, журналістка з понад трирічним досвідом у сфері середньої освіти. Вона пів року вивчала освіту та культуру безпосередньо в Данії, про що розповідала зокрема і на сторінках «Освіторія.Медіа». 

«Пів року я жила і вивчала освіту та культуру в Данії — про що, власне, розповідала у своєму блозі. Я отримала багато відгуків від освітян — і я щаслива, що контент був корисним. Але ця історія вимагає великого і системного висновку: то як, власне, освіта допомагає данцям стати щасливими? Цілісна відповідь буде на вебінарі», — зазначила Анна.

Запис вебінару буде доступний ще два тижні після завершення. А кожен учасник зможе отримати конспект від авторки.

Тривалість: 1–1,5 години

Дата та час: 9 грудня об 11:00

Місце проведення: онлайн Zoom

Вартість: донат від 100 грн у банку Олени Шарговської, бойової медикині Інтернаціонального легіону і просто легендарної жінки. Вона збирає на квадроцикл для евакуації поранених з «нуля».

Зареєструватися на вебінар можна за посиланням нижче. У формі можна прикріпити скрін із платежем, а ще — поставити свої запитання.

Зареєструватися


Поділитися цією статтею