Триває фестиваль ненудної освіти NEOсвітній Арсенал. На вихідних можна встигнути прокачати свій мозок та корисно відпочити з дітьми у Мистецькому Арсеналі. «Освіторія» має тут власну зону (шукайте в «Скроневій частині мозку») і свою захопливу програму.

Сьогодні, у суботу 29 лютого, на Освіторія.Kids розкажуть, як стати юним блогером — подія розпочнеться о 14:00.

Це буде майстерка від шеф-редакторки Освіторія.Медіа та авторки Кота Інжира Олени Павлової. Секрети про те, як створити якісний блог та стати онлайн-інфлюенсером, якого почують. Вчитимуть робити стильові та цікаві пости, створювати сучасний контент та підкорювати медіа-простір. Учасники отримають практичне завдання і зможуть спробувати себе в ролі блогерів.

Пізніше можна буде відвідати лекцію Інни Большакової «Як навчити мозок вчитися» (зона Лекторій) — 16:00.

Отримати чарівний штурханець з мотивації та профорієнтації від експертки ГС «Освіторія» та психологині Ірини Плешакової — 16:00.

У неділю 1 березня можна буде також підкріпитися смачненьким для мозку на майстерці від Кота Інжира та Оленки Павлової та навчитися створювати комікси — о 12:00.

Пограти в інтелектуальну гру Brain Ring зі стипендіатами Новопечерської школи — 14:00.

Відвідати інтерактивну лекцію Катерини Гольцберг «Суперпам’ять» (зона Лекторій) — 16:00.

Загалом на фестивалі можна дізнатися про всі освітні проєкти «Освіторії» для дітей, батьків і вчителів. Та надихнутися на розвиток, навчання і позитивні зміни! Детальніше про події «Освіторії» на фесті читайте тут.

Повна програма й розклад тут

Квитки на NEOсвітній Арсенал тут

Поділитися цією статтею
Автор: