Відповідно до нових правил карантину, до школи 1 вересня зможуть піти учні в тих регіонах, які відповідають визначеним критеріям епідемситуації. Навчальні заклади не відкриються тільки в регіонах червоної зони.

Київські школи вже розпочали підготовку до нового навчального року і 1 вересня зможуть розпочати навчання стаціонарно або в змішаній формі, розповіли в Київській адміністрації.

Зараз освітяни активно готуються до нового навчального року і планують свою роботу з урахуванням протиепідемічних заходів.


«Необхідно підготуватися як до дистанційного, так і до традиційного формату навчання. У цьому питанні ми намагаємося бути гнучкими, але сподіваємося, що новий навчальний рік учні зустрінуть у школах, а не за екранами комп’ютерів чи телефонів» сказав Валентин Мондриївський.


Він також додав, що батькам не варто хвилюватися, адже в школах за міський кошт закуплять всі засоби захисту проти вірусної інфекції для їхніх дітей. Київ має достатньо коштів у бюджеті, щоб забезпечити заклади освіти всім необхідним.

Читайте також: 6 «незручних» міфів про початок нового шкільного року

Інфографіка: МОЗ
Поділитися цією статтею
Автор: