Як податись на Стипендіальну програму в Новопечерській школі: стартує новий набір

Стипендіальна програма Новопечерської школи розпочала приймати заявки на навчальний рік 2021/2022.

Стипендіальна програма — це грант від ГС «Освіторія», який повністю або частково покриває вартість навчання в Новопечерській школі, можливість для проактивної молоді 8–11-х класів поборотися за безкоштовне навчання в одній з найінноваційніших шкіл світу.

«Амбітні, небайдужі, талановиті українські школярі — за ними майбутнє нашої країни. Стипендіальна програма створена, щоб надати їм шлях до успіху, адже кожна дитина має право на якісну освіту», — говорить засновниця Новопечерської школи та голова ГС «Освіторія» Зоя Литвин.

Щоб отримати шанс навчатися безкоштовно — візьміть участь у конкурсі. І тоді роки у старшій школі дадуть вам найкращу підготовку до життя після випуску. Разом із найтеплішою шкільною спільнотою ви візьмете участь у безлічі шкільних проєктів, навчитеся найкраще використовувати те, що вже вмієте, а також отримаєте багато нових навичок, необхідних людині ХХІ століття!

Що потрібно для участі?

  • Бути учнем 8–11-го класу в наступному навчальному році.
  • Проживати в Києві або околицях.
  • Мати визначні академічні, творчі, спортивні або соціальні здобутки.
  • Бути проактивним, ініціативним, відповідальним та працьовитим.
  • Успішно пройти всі три етапи вступної кампанії.
  • Належати до родини із середнім або нижчим за середній рівнем достатку, що не дає можливості родині сплачувати за контрактну форму навчання.

Особливістю гранту є можливість також рекомендувати учня, який стане достойним претендентом на участь. Рекомендувати його можуть викладачі, наукові керівники, репетитори та близькі.

Дедлайн для заявок: 31 березня

Дедлайн для рекомендацій: 21 березня

Дізнатися більше про Новопечерську школу можна на сайті.

Форми для реєстрації та рекомендації учня доступні за посиланням.

Поділитися цією статтею