Як COVID-19 вплинув на дитинство? — презентація дослідження

Команда «Діти COVID-19» презентує результати соціо-антропологічного дослідження про те, як пандемія вплинула на дитинство в Україні.

Подія відбудеться 5 листопада о 16:00 в Zoom. Зареєструватися можна за посиланням.

Команда проєкту впродовж шести місяців збирала й аналізувала розповіді українських дітей і підлітків про їхній досвід в умовах карантину. Під час заходу розглянуть теми дистанційної освіти, карантинного дозвілля та особистого простору в пандемію.

Усі зареєстровані учасники отримають електронний примірник за день до івенту на вказану в анкеті поштову скриньку. Після завершення заходу звіт стане публічно доступним на сайті.

Учасниками дискусії стануть соціологиня, координаторка кабінетного та кількісного етапів дослідження «Діти COVID-19» Тетяна Саніна, дослідниця дитинства Юлія Соболь, антропологиня Тіна Полек і керівник програми CATI (комп’ютерна система телефонного опитування) Київського міжнародного інституту соціології Олексій Лиштва.

Більше про подію можна дізнатися за посиланням.

Проєкт «Діти COVID-19» реалізується на замовлення ГО «Культурні географії» за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Поділитися цією статтею