20 тисяч рятувальних термоковдр до кінця цього року буде відправлено для маленьких та дорослих українців від компанії ІТ-Інтегратор за підтримки БФ «Фонд освітніх ініціатив» у рамках проєкту «Знання, що рятують життя».

Про це повідомляють на сторінці Фонду.

У першу чергу ковдри надішлють батькам з дітками до 10 років на деокупованих територіях України. Інші партії безкоштовних виробів дитячого та універсального розміру будуть надіслані фондом до освітніх хабів, STEM-центрів та інститутів підвищення кваліфікації вчителів — для навчання педагогічних колективів та учнів базових принципів збереження тепла в надзвичайних умовах та комплектування «тривожних валізок».

Проєкт «Знання, що рятують життя», започаткований ІТ-Інтегратор, триватиме до 31 грудня 2022 року. Протягом цього часу кожен охочий може дізнатися більше про способи використання та принципи дії рятувальної термоковдри, замовити безкоштовну партію дитячих чи універсальних (стандартного розміру) термоковдр для свого колективу, закладу освіти чи громади, зробити донат на виготовлення 10, 100 чи 1000 термоковдр на рахунок БФ «Фонд освітніх ініціатив» або підтримати проєкт, розповівши про нього на сторінці у соціальній мережі.

Фото: https://www.pexels.com

Поділитися цією статтею