Громадська організація «Навчай для України» оголосила набір випускників та молодших спеціалістів на 2018 рік для участі в програмі з покращення якості освіти та забезпечення рівного доступу школярів до навчального процесу. За словами організаторів проекту, у випускників сільських шкіл у кілька разів менше шансів успішно скласти ЗНО та вступити до провідні університети, ніж у їхніх однолітків у містах. Щоб це виправити, після проходження 6-тижневого літнього курсу учасники програми офіційно працюватимуть учителями в сільських школах Київської, Львівської, Одеської, Харківської областей протягом двох років під керівництвом менторів і наставників.

Закінчена вища освіта учасників (мінімум ступінь бакалавра) може бути з будь-якої спеціальності, не обов’язково педагогічна. Головне — бажання стати «агентом змін».

Програма передбачає щомісячну стипендію додатково до зарплати вчителя на покриття витрат, пов’язаних з переїздом та проживанням.

Подати заявку можна за посиланням. Після заповнення форми на електронну пошту надійде лист з анкетою. Впродовж 30 днів з моменту подання цих документів буде проведено Skype-співбесіду та живу співбесіду в Центрі оцінювання.

 

Поділитися цією статтею