Випускники Національного університету «Києво-Могилянська академія» стали ініціаторами впровадження у виші стипендіальної програми для тих, хто брав безпосередню участь в Антитерористичній Операції та Операції Об’єднаних Сил і бажає вступити на магістерські програми задля навчання за контрактом. Про це повідомляється на сайті університету.

За результатами конкурсу будуть обрані 5 кандидатів, яким буде надано одноразову фінансову допомогу у розмірі вартості навчання на магістерській програмі НаУКМА за договором (контрактом). Додатково буде прийматися рішення про надання щомісячної стипендії у розмірі 1300 грн.


Щоб взяти участь у конкурсі потрібно:

  1. Подати документи в приймальну комісію Києво-Могилянської академії до 26 липня, пройти вступні випробування на магістерські програми НаУКМА згідно з умовами вступу 2018 року.
  2. До 14 серпня (18:00) – подати он-лайн заявку для участі у конкурсі, яка включає мотиваційний лист та підтверджуючі документи:
  • підтвердження статусу учасника бойових дій або
  • за його відсутності статусу УБД, від командування – лист з печаткою організації та контактами та листи від двох побратимів з контактами).

Після закінчення навчання стипендіанти зобов’язуються працювати як мінімум один рік за здобутою спеціальністю.

Із запитаннями звертатися на адресу veteran@ukma.edu.ua або ivantsiv.oksana@gmail.com: у темі листування вказувати Стипендія для ветеранів АТО.


Ветерани і ветеранки!Хто з вас мріяв навчатись в легендарній Могилянці?Тут для вас гаряча стипендія на навчання на…

Gepostet von Oksana Ivantsiv am Montag, 23. Juli 2018

Поділитися цією статтею