У Харкові видали перший ліцензійний комікс про пса Патрона, робота над яким тривала дев’ять місяців.

Ідея, сценарій та розробка належать дитячій письменниці Юліті Ран, а до написання історії та деталізації героїв долучився колектив, який опікується Патроном. Багато влучних образів і деталей були придумані саме ними, додає засновник видавництва.

Передзамовлення на комікс відкрито, а ліцензійні кошти від продажу кожного примірника підуть у БФ «Фонд Пса Патрона».

Це перший ліцензійний комікс про Патрона, робота над яким тривала дев’ять місяців. І вийшов комікс дуже яскравим, кумедним та захопливим. На пса-сапера чатують нові пригоди! Цього разу він і його друзі, Святе Каченя й робот Григорій, перемогли прибульців-агресорів і врятували Землю від здоровезного Шкарпеткового Монстра, який прилетів з далекої галактики.

Ідея та втілення належать видавництву «Ранок», але команда пса Патрона долучилася до створення цього унікального коміксу. Неочікувані пригоди захоплять увагу як дошкільнят, так і більш старших дітей — у коміксі детально зображено цілий всесвіт, у центрі якого — Патрон і його друзі. А ліцензійні кошти від продажу кожного екземпляра надходитимуть у БФ «Фонд пса Патрона», який збирає добро у вигляді коштів на обладнання, лікування саперів, допомогу сім’ям загиблих саперів та для тваринок, що постраждали від війни.

Поділитися цією статтею