ЗНО BOT Challenge — це змагання, яке протягом останніх 6 років допомагало школярам готуватися до складання НМТ та ЗНО з математики. Учасники отримуватимуть задачі з програми НМТ, а за правильне розв’язання їм нараховуватимуть призові бали.

До участі в челенджі запрошують учнів 9–11-х класів з будь-якого куточка України. При цьому вони мають грати в боті під власним ім’ям та лише з одного облікового запису.

Це працюватиме таким чином:

  • Учень запускає бот та натискає розпочати.
  • Далі заповнює реєстраційну форму​ для участі в челенджі.
  • Повертається в бот та отримує завдання, яке має розв’язати.
  • Якщо вказує правильну відповідь — отримує за це бали.
  • Вирішує все більше завдань, збирає бали та піднімається турнірною таблицею.

Учасники з найбільшою кількістю балів на момент 12:00 26 травня 2023 року стануть переможцями. Перші три місця отримають планшети Apple iPad, а для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації та призи.

«Торік понад 187 тисяч абітурієнтів склали НМТ. Ці учні зустріли повномасштабну війну і, попри все, продовжили вчитися. Так і випускники цього навчального року вимушені готуватися до іспитів під час регулярних обстрілів, проблем зі зв’язком та світлом. Розуміючи, наскільки це складно, ми хочемо підтримати їх. У межах чат-боту можна взяти участь в онлайн-подіях, присвячених підготовці до іспитів, математиці, вступним кампаніям університетів, навчальним та кар’єрним можливостям в ІТ-сфері», — коментує В’ячеслав Лаптєв, Educational Program Manager, SoftServe.

У 2021 році бот допоміг підготуватися 19 750 учасникам. А у 2022, попри скасування ЗНО, через чат-бот у месенджері Telegram 28 600 учнів змогли підтримувати рівень своїх знань та прокачувати їх. Це рекордна кількість учасників за час роботи «ЗНО математика BOT Challenge».

Зареєструватися

А на платформі iLearn від ГС «Освіторія» вже традиційно розпочалася серія безкоштовних вебінарів для підготовки до НМТ 2023. Долучитися можна за лінком.

Поділитися цією статтею