На перший тиждень реєстрації електронних кабінетів вступники створили понад 100 тис. кабінетів (майже 60% від тієї кількості, яка очікується цього року). Про це повідомляє МОН.

На гарячі лінії МОН та Інфоресурсу (технічний адміністратор ЄДЕБО, де вступники реєструють кабінети) за перший тиждень надійшло майже 15 тис. дзвінків. Водночас на пошти vstup2018@mon.gov.ua та ez@inforesurs.gov.ua надійшло понад 32 тис. електронних звернень від вступників.


Як звернутися за допомогою з питань вступу-2018? Дізнавайтеся за посиланням


Найчастіше вступники звертаються щодо реєстрації кабінетів. Як раніше повідомляло МОН, найпоширеніші помилки наразі – неправильне зазначення адреси електронної пошти під час створення кабінету та введення кілька разів неправильного пароля під час входу в кабінет і його подальше блокування.

За допомогою також часто звертаються вступники, які вступають до коледжів після 9-го класу, але вчасно не оформили паспорт.

Надходить також багато запитів щодо пільг, вступу з Криму та Донбасу через освітні центри, сільського коефіцієнта, розрахунку середнього бала тощо.


Що варто знати про створення електронних кабінетів


Поділитися цією статтею