26 червня ДП «Інфоресурс» проведе для закладів вищої освіти вебінар щодо специфіки роботи з ЄДЕБО під час вступної кампанії 2018 року. Про це повідомляє МОН.


Онлайн-трансляція буде доступна 26.06 о 11:00 за такими посиланнями:

– в YouTube

– на сторінці KPI TV у Facebook


Спікери:

  • Оксана Бєлік – директор ДП «Інфоресурс»
  • Віктор Анохін – заступник директора – начальник відділу аналітичного забезпечення та інформаційної підтримки ЄДЕБО
  • Віталій Носок – державний експерт директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН

Основні питання:

  • Особливості створення та ведення заяв вступників на участь у конкурсному відборі;
  • Формування Рейтингового списку вступників та Списку вступників, рекомендованих до зарахування
  • Створення наказів про зарахування на навчання

ЄДЕБО – це державний освітній електронний реєстр Головним призначенням Єдиної державної електронної бази з питань освіти є забезпечення органів державної влади, органів місцевого самоврядування, фізичних та юридичних осіб інформацією в галузі освіти щодо навчальних закладів, документів про освіту та наукові ступені, результатів зовнішнього незалежного оцінювання, перебігу вступної кампанії до навчальних закладів, студентських (учнівських) квитків державного зразка, іншою інформацією в галузі освіти.

Державне підприємство «Інфоресурс» належить до сфери управління Міністерства освіти і науки України. Підприємство є адміністратором ЄДЕБО, уповноваженим органом з питань забезпечення навчальних закладів документами про освіту державного зразка та координації робіт щодо забезпечення навчальних закладів студентськими (учнівськими) квитками.

Поділитися цією статтею