Наразі на платформі iLearn можна пройти всі демонстраційні тести НМТ 2023 та 2022 років.

Тренажер iLearn – один з найкращих інструментів для підготовки до НМТ та перевірки рівня знань. Він дозволяє практикуватись на офіційних та авторських тестах НМТ/ЗНО в умовах максимально наближених до справжнього національного мультипредметного тесту, який вже другий рік поспіль буде проводитися за допомогою комп’ютерів. Регулярні заняття з тренажером допоможуть користувачам зрозуміти рівень своєї підготовки, визначити теми, на які потрібно звернути особливу увагу, а також позбутися страху перед тестуванням. Після завершення кожного тесту тренажер надає користувачу зручний аналіз з кількістю правильних відповідей, набраних балів та детальною статистикою по кожному завданню.

Тренажер доступний безкоштовно для всіх зареєстрованих користувачів iLearn як на комп’ютерах, так і на мобільних пристроях.

iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до вступних випробувань — таких як НМТ (Національного Мультипредметного Тесту) або ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання). На платформі iLearn доступні різноманітні матеріали для навчання — від відеокурсів до тренажерів і тестів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.

Читайте також: Онлайн-платформа iLearn безплатно підготує абітурієнтів до НМТ-2023

Поділитися цією статтею