Перші уроки «Всеукраїнської школи онлайн» із перекладом жестовою мовою з’явилися на медіасервісі MEGOGO. Над новим функціоналом працює команда соціальної ініціативи «Дивись як чутно». Уроки із перекладом поступово стають доступними в розділі «Всеукраїнської школи онлайн». Розділ абсолютно безкоштовний навіть для незареєстрованих користувачів.

Також тут можна дивитися уроки для 1-4-х класів, що проходитимуть у вівторок та четвер і починатимуться о 9:00. Раніше в рамках проєкту для перегляду на медіасервісі вже були доступні уроки для учнів 5-11-х класів.

І для учнів старших класів, і для молодших школярів уроки матимуть переклад жестовою мовою. Такі відео з’являтимуться в наступні два дні після прем’єри. Уроки, які містять супровід, мають позначення «Сурдопереклад». Також буде додаткова можливість увімкнути субтитри українською мовою в налаштуваннях. Таким чином, дитина зможе обрати найзручніший спосіб для перегляду.

Уроки проєкту можна дивитися безкоштовно в спеціальному розділі «Всеукраїнська школа онлайн». Для зручності вони поділені за днями, класами та назвами предметів. Для існуючих користувачів медіасервісу уроки сформовано також в окремі інтерактивні канали, які доступні в розділі «Телеканали».

Урок із сурдоперекладом
Поділитися цією статтею
Автор: