У видавництві Discursus з’явилось перше друковане видання із серії «Глина. Українознавчі воркбуки» — «Козаки правлять країною». Раніше проєкт існував в електронній формі.

Інтерактивне видання «Козаки правлять країною» розповідає про Гетьманщину кінця XVII — початку XVIII століття та є частиною серії з трьох видань про епоху козацтва. Активності супроводжуються історичними, методичними та психологічними коментарями. З книжкою можна працювати індивідуально чи в навчальній групі.

Електронна версія воркбуків є у вільному доступі, її можуть завантажити всі охочі. Утім, друковане видання практично не перегукується з електронним.

«Принципи залишилися ті самі, що в електронних виданнях — українозалюблення, якісне наповнення, відповідний до віку формат. За книжкою також можна скласти маршрут — Чернігівський історичний музей, Батурин, Софія Київська, виступ Тараса Компаніченка тощо. Це якраз дуже актуально для літнього сімейного відопчинку», — розповідають у видавництві.

У вересні планується до друку друга книжка із серії — воркбук «Мені це смакує» про гастрономічну культуру України для дітей 2–3 років.

Фото Жені Перуцької з Facebook-сторінки проєкту.

Поділитися цією статтею