Наприкінці липня в районних центрах київської області стартує проєкт “РаДіти знову”. Це – серія освітніх та культурних подій для дітей і дорослих. Заходи допоможуть людям, що постраждали від війни, впоратись зі стресом, отримати нові корисні навички та інструменти для подальшого відновлення. В програмі – психологічна підтримка, навчальні та культурні заходи, фізична активність та заходи для малечі.

Крім цього, в межах проєкту відбудеться навчання для соціальних працівників, освітян, волонтерів, батьків та фахівців, які працюють з внутрішньо переміщеними особами. Вони отримають доступ до навчальних ресурсів, освітні матеріали та навчання по інноваційній методиці «РаДіти знову», по роботі з втратами та ресурсному відновленню у вигляді арт-терапії.

“РаДіти знову” відбуватиметься у місті Біла Церква та у місті Фастів. Щоб дізнатись деталі про час та місце, звертайтесь до місцевої влади та соціальних працівників в громаді.

Проєкт ініційований та реалізований за підтримки благодійного фонду “Рідні”, місією якого є подолання сирітства та розвиток інституту сім’ї.

Фонд уже більше 9 років дбає про безпеку та благополуччя дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківської опіки та дітей, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах. Детальніше про роботу фонду можна дізнатися на сайті.

Поділитися цією статтею