Міністерство освіти і науки України, Представництво Європейського Союзу в Україні та агентства, пов’язані з діяльністю  Erasmus+, оголошують про проведення Міжнародного Інформаційного тижня Програми Еразмус+, який триватиме упродовж 6-10 листопада 2017 року в Києві.

Еразмус+ – це програма ЄС в сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на період 2014-2020 рр.

У рамках інформаційного тижня передбачено семінари, конференції та тренінги для зацікавлених у модернізації вищої освіти осіб. Зокрема програма включає такі події:

  • 6.11.17 – День Жана Моне: семінар як подавати заявки на конкурс та реалізувати проекти
  • 7.11.17 – День Міжнародної кредитної мобільності: семінар як готувати заявки на конкурс та реалізувати проекти
  • 7.11.17 – Щорічна конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України: інноваційна політика та урядування в контексті забезпечення якості»
  • 8.11.17 – День переможців та виконавців проектів Еразмус+ Розвитку потенціалу вищої освіти (CBHE): як управляти та реалізовувати проекти
  • 9.11.17 – Міжнародний Інформаційний день Програми Еразмус+: Розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE) – нові конкурси: що нового?
  • 10.11.17 – Інформаційний День з індивідуальних можливостей в рамках Програми Еразмус+ для студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу.

Повну програму заходів можна завантажити за посиланням. Більше також можна дізнатися на офіційному сайті організаторів https://erasmusplus.org.ua. Усі заходи проходитимуть на базі вищих навчальних закладів, що долучилися до ініціативи (Національний університет харчових технологій, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський університет імені Бориса Грінченка, Національний транспортний університет).

Попередня реєстрація учасників обов’язкова. Зареєструватися на кожну подію необхідно окремо на сайті Національного Еразмус+ офісу — Україна до 27.10.2017 (18:00).

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 38044 286 66 68 або +38044 332 26 45 – Катерина

Поділитися цією статтею