Просвітницька ініціатива EMPATIA.PRO та Міжнародний інститут інтегрального розвитку розпочали реєстрацію на семінар «Освіта ХХI століття. Щаслива школа» від лідера шкільної освіти із багаторічним професійним досвідом, директорки міжнародної школи Apple в Дубаї (ОАЕ) Пранжали Дутти Дас. Про це організація Empatia повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Теми семінару:
— Як виглядає щаслива школа? Управління в мультикультурному середовищі;
— Техніки розвитку толерантності та методики формування позитивної атмосфери в школі;
— «Я» як джерело інновацій у школі;
— Класи, якими керує жага до пізнання;
— Програми збагачення навчального плану для всебічного розвитку учнів;
— 4 «С» — основа освіти ХХІ століття — Communication (Спілкуваня), Collaboration (Співпраця), Critical thinking (Критичне мислення), Creativity (Креативність);
— Інсайти для втілення концепції Нової Школи в українських реаліях;
— Розвиток людського капіталу в країні, де щастя нації — пріоритетний напрям розвитку держави.

Подія відбудеться 9 березня з 10:00 до 18:00 в Osvitoria HUB (вул. Мазепи, 1; метро «Арсенальна»). Для участі необхідно зареєструватися за посиланням. Вартість участі — 1000 грн для однієї особи або 500 грн з кожного за умови участі організованих груп від 5 осіб.

Педагогічна спеціалізація Пранжали: навчання на основі жаги до пізнання, трансдисциплінарне навчання, інновації в освіті, розвиток навичок критичного мислення, навчальні навички 21го століття, розвиток уміння ставити запитання, ситуаційне і трансформаційне лідерство.

Поділитися цією статтею