Відкрито реєстрацію на конкурсний відбір для участі в Всеукраїнській освітній конференції EdCamp Ukraine. Детальніше можна дізнатися за посиланням.

Цьогоріч EdCamp Ukraine проходитиме 2 — 3 липня у Харкові за адресою вул. Тобольська, 46 (Культурний центр «Бейт Дан»). Це некомерційна ініціатива громадської організації «ЕдКемп Україна», осередку «Біла ворона» та команди Агенції продюсування освіти. Учасникам не доведеться витрачатися на проживання, харчування, навчання, експертні консультації, майстер-класи, матеріали тощо. Усі ці витрати беруть на себе партнери конференції.

Акцент року — навчання, збудоване на цінностях. У програмі також передбачено зустріч з Лілією Гриневич; соціальний експеримент «коло взаємодопомоги»; освітній квест із подарунками; розмова з учасниками освітніх експедицій EdCamp та українсько-фінського освітнього експерименту тощо.

Міністерство освіти і науки рекомендує зарахувати кількість годин конференції до обсягу підвищення кваліфікації її учасників і учасниць.

Учасникам необхідно зареєструватися за посиланням до 20 квітня включно. Потім вам запропонують пройти відбіркове інтерв’ю і перемогти у відборі, результати якого будуть оголошені до 1 червня. 

Поділитися цією статтею