Відкрито набір учасників пілотного проекту з підготовки до ЗНО з української мови та літератури за технологією змішаного навчання з використанням безкоштовних онлайн-курсів. Ініціатива проходитиме в Одеській області.

Навчальні курси в рамках проекту розроблені громадською спілкою «Освіторія», студією онлайн-освіти EdEra та викладачем Новопечерської школи, к.ф.н. Ігорем Хворостяним. Реалізація проекту відбувається завдяки EdEra, спільно з Impact Hub Odessa та Лабораторією Освітніх Змін.

Щоб стати учасником проекту, необхідно бути вчителем/вчителькою, що працює в Одеській області, та заповнити реєстраційну форму до 23:59 15 березня. 18 березня в м. Одеса відібрані учасники з усіх шкіл пройдуть тренінг із застосування методики змішаного навчання на практиці.

Змішане навчання — це поєднання традиційних методів викладання з використанням сучасних інтерактивних технологій, яке передбачає різні форми роботи з учнями: викладання для великого класу, роботу з групами та з кожним учнем індивідуально.

Поділитися цією статтею