Університет Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві (UKSW) спільно з Інститутом міжнародної академічної і наукової співпраці (IIASC) та Фундацією АDD запрошує до участі в програмі стажування для освітян у Варшаві. Про це повідомляється на сайті IIASC.

Освітяни, викладачі та адміністративний склад українських ВНЗ, студенти та аспіранти можуть пройти стажування, що складається з двох етапів:

1. Самостійне дослідження та написання наукового есе на тему «Інновації в науці та освіті: виклики сучасності» (22.01 — 04.02.2018). Есе обсягом 4-6 тис. знаків необхідно надіслати до 4 лютого за адресою events@imans.eu.

2. Участь у робочій програмі у Варшаві (07.02 — 10.02.2018). Програма передбачає: освітній візит до Університету С. Вишинського; презентацію стипендіальних і грантових програм, а також порядок подання заяв на фінансування навчання і проведення наукових досліджень у польських ВНЗ; інформаційний візит до польського Парламенту — Сейму; ознайомлення з програмою стажування в Сеймі; інтеграційні заходи та екскурсійну програму з оглядом об’єктів світової спадщини ЮНЕСКО.

У рамках програми є можливість пройти тестування на знання польської мови на рівень В2 на базі Духовної Академії UKSW. Вартість тестування для учасників стажування — 300 пол. зл.

Організаційний внесок учасника: 175 євро (проїзд, проживання та харчування забезпечується). Передбачається отримання сертифіката про участь у програмі стажування для освітян у Варшаві на базі Духовної Академії UKSW (108 годин аудиторної та позааудиторної, у тому числі дистанційної роботи).

Реєстрація — за посиланням. Дедлайн подання заявок — 20 січня 2018 року.

Поділитися цією статтею