«Освітній суп» запрошує до команди вчителів-тьюторів.

Якщо ви — вчитель української мови або математики, вмієте надихати дітей та закохувати їх у навчання, хочете доєднатися до спільноти професійних онлайн-тьюторів, то на вас чекають у команді.

«Освітній суп» — це проєкт, який реалізує освітня організація «Навчай для України» у партнерстві зі Світовим банком та за підтримки UBS Optimus Foundation. Це безкоштовні онлайн-заняття (академічний тьюторинг у малих групах) з урахуванням шкільної програми для учнів 5–10-х класів. Проєкт фокусується на двох предметах — математика та українська мова. Це неймовірна нагода для вчителів стати частиною спільноти досвідчених тьюторів, отримати додатковий дохід та допомогти українським дітям надолужити освітні втрати.

Умови роботи:
– Оплачувані онлайн-заняття.
– Залученість у проєкт — мінімум 6 годин на тиждень. Старт нової хвилі проєкту — 19 квітня.
– За бажання є можливість проводити заняття в майбутніх хвилях.
– Інтенсивна програма підготовки з основ тьюторингу та сертифікат від Міжнародної Академії Тьюторингу (зараховується як дійсний для підвищення кваліфікації).
– Супервізійна підтримка викладачів та консультації щодо покращення процесу викладання.

Аби взяти участь у проєкті, необхідно заповнити Google-форму. Перед початком заповнення анкети просять переконатися, що ви маєте скан-копію свого документа про освіту. Також необхідно записати відео-відповідь (до 3 хвилин) на запитання «Як я роблю онлайн-навчання ефективним» (його необхідно прикріпити в онлайн-формі).

Відбір тьюторів проходить у два етапи: оцінка анкет та співбесіда. Кожен, хто заповнив онлайн-форму, отримує інформацію про результати відбору на електронну адресу, вказану під час реєстрації.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею