На найголовнішій освітянській події року Global Teacher Prize Ukraine приз вчительці географії та економіки вручила компанія B-Pro.

Наталія Пашковська викладає в каховській гімназії-спецшколі І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов у Херсонській області. Вона влаштовує для дітей такі уроки, що відвідати їх захоче будь-який дорослий, і вірить, що хорошу людину може зростити лише хороша людина.

Вона отримала метеостанцію і ще коробку потрібностей для географії від компанії B-Pro — це сучасний лідер впровадження інноваційних технологій та комплексних рішень в освітній галузі. Компанія займається продажем навчального, лабораторного та технічного обладнання в освітні заклади України.

Пані Наталя переконана, що для впровадження будь-якого інноваційного підходу вчитель повинен на високому рівні знати свій предмет і постійно вдосконалювати ці знання. Вона сама неодноразово презентувала свій досвід з тем «Мобільні технології передачі знань», «Інтердисциплінарний підхід у викладанні шкільної географії» і «Навчальна мотивація учнів: навчально-дидактичний аспект» на міських науково-практичних конференціях і семінарах. Проактивна вчителька підтримує тих вчителів, які складають ЗНО, виступає за сертифікацію і все, що спонукає педагога до підвищення рівня своєї професійної майстерності.


*Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, яку заснувала в 2017 році громадська спілка «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation — засновником світової щорічної премії Global Teacher Prize.

Її створили, щоб підкреслити важливість і визнання вчителів на найвищому рівні, популяризувати новаторські підходи в освіті. Це одна з найбільших премій у світі за професійні досягнення, а у сфері освіти теплові насоси — перша і єдина премія такого масштабу.

Прозорість відбору переможців забезпечує компанія Deloitte.
Реалізація премії відбувається за сприяння Українського культурного фонду.

Поділитися цією статтею