5 жовтня проєкт «Супергерої FAST», що навчає дітей розпізнавати ознаки інсульту, проведе вебінар для вчителів початкових класів.

За даними МОЗ у 2023 році кількість інсультів у країні збільшилася на 16%. Очікується, що через війну інсульти помолодшають орієнтовно на 10–15 років. 

Саме тому міжнародна освітня програма «Супергерої FAST», яка реалізується у понад 20 країнах світу, продовжує залучати дітей до корисних знань щодо ознак інсульту й запрошує вчителів початкових класів на вебінар, що відбудеться 5 жовтня о 16:00.

Проєкт «Супергерої FAST» — інтерактивна навчальна програма для дітей 5–9 років, яка за допомогою персонажів-супергероїв, а також цікавих ігор, конкурсів, поробок та мультфільмів вчить дітей розпізнавати перші симптоми інсульту та викликати невідкладну медичну допомогу.

За понад 2,5 роки більш ніж 5000 вчителів провели уроки для 60 тисяч школярів в Україні. Навіть більше, є історії, коли діти рятували життя своїм рідним завдяки урокам програми.

Під час вебінару організатори презентують навчальну програму та матеріали, а також зможуть відповісти на запитання учасників. Зареєструватися на вебінар можна за посиланням.

Поділитися цією статтею