З нагоди відзначення Міжнародного дня числа «Пі» центр професійного розвитку педагогічних працівників міста Долина реалізовує авторський проєкт «Колаж учительських ідей «День «Пі» для ЗСУ».

Його проведуть з метою популяризації математики, творчих ідей креативних педагогів і для підтримки ЗСУ. До ініціативи запрошують долучитися команди освітніх закладів.

Колаж учительських ідей планують провести 14 березня 2023 року у трьох номінаціях: «Пі-письменництво»; «Пі-кулінарія» та «Пі-живопис».

Номінація «Пі-письменництво» передбачає написання тематичних поем, есе, оповідань, історій на тему «Мотив для Перемоги». Процес створення творчої роботи відбувається в день проведення події за взірцями встановленого типу. 

Номінація «Пі-кулінарія» передбачає процес створення тематичної випічки «Смак Перемоги». Ця номінація потребує особливої підготовки: учаснику слід приготувати напередодні тісто для випічки (базовий рецепт додаємо, але його можна змінювати). Обов’язкова умова — пісочне тісто. Тісто (один заміс), качалку для тіста, кулінарний ніж (або будь-який інший за бажанням учасника), фартух, головний убір слід мати із собою. Випікання відбувається в день проведення події за взірцями встановленого типу (тематичне оформлення випічки cтворюється на розсуд автора).

Номінація «Пі-живопис» передбачає створення тематичних картин «Архітектура Перемоги» за взірцем встановленого типу.

Далі охочі можуть передати свої вироби для ЗСУ самостійно. Також організатори пропонують долучитися до флешмобу в соцмережах із хештегом «День «ПІ» для ЗСУ».

У разі виникнення питань можна звертатися до Галини Пирин, директорки центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Додаткові матеріали з інструкціями стосовно номінацій можна знайти за лінком.

Долучитися
Поділитися цією статтею