Тренінговий центр «Освіторії» запрошує освітян на практиці розібратися в особливостях використання штучного інтелекту для додаткових можливостей у викладанні, застосування на уроках ChatGPT та інших інструментів для роботи з текстами і графікою.


20 січня відбудеться офлайн-тренінг «Секрети використання ШІ на уроках», який проведе Тетяна Ткаченко, заступниця директора Новопечерської школи з ІТ-напряму, керівниця дистанційної школи, вчителька інформатики, розробниця авторських курсів для вчителів «Освітянська ІКТ-прокачка», «Цифровий сторітелінг», «Використання та створення навчального відео» та інших.

Учасники та учасниці заходу:

  • розглянуть, як працює штучний інтелект, його основні принципи;
  • навчаться правильно формулювати свої запити до штучного інтелекту;
  • дізнаються, як підібрати інструменти для конкретних завдань і повноцінно використовувати їхні можливості;
  • зануряться у світ генерації зображень та відео з допомогою ШІ.

Крім того, запланована практична розробка реальних кейсів для уроків за допомогою штучного інтелекту. На захід просять взяти із собою ноутбуки. Програма розрахована на вчителів та викладачів з різним рівнем володіння інструментами ШІ та обізнаності із сучасними технологіями навчання.

Вартість участі — 700 грн, кількість місць на події обмежена. Трансляції та запису не передбачено.

Щоб взяти участь у заході, потрібно обов’язково заповнити анкету й отримати підтвердження вашої участі від організаторів.

Тренінг відбудеться в «Освіторія Хаб» (вул. Князів Острозьких, 2) з 10:00 до 16:00.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею