Що це за курс?

Цей 20-годинний безкоштовний онлайн-курс покликаний допомогти вчителям закладів освіти з навчанням мовами національних меншин.

Для яких вчителів підійде?

Онлайн-курс підвищення кваліфікації вчителів з вивчення української мови як державної допоможе вчителям біології, хімії, фізики та математики закладів освіти з навчанням мовами національних меншин підвищити рівень володіння державною мовою та сприятиме розвитку ефективної комунікації.

Чого ви навчитеся?

– усвідомлено визначати мовні потреби і цілі та ключові методи їх досягнення;

– здобудете знання про підвищення мовної та мовленнєвої компетентностей;

– покращите вміння чітко, логічно і грамотно формулювати свою думку державною мовою, щоб ефективного готуватися до проведення уроків державною мовою;

– дізнаєтеся про предметно-мовне інтегроване навчання як засіб розвитку мовленнєвої компетентності.

Форма навчання

Навчання відбувається на сайті освітньої онлайн-ініціативи «Є-мова». Після реєстрації слухач чи слухачка курсу отримує доступ до відеолекцій, завдань, додаткових матеріалів і рекомендованої літератури згідно з темами занять.

Тривалість програми

20 годин.

Який документ отримає вчитель після навчання?

Для отримання сертифіката необхідно прослухати всі лекції, виконати завдання для практичної роботи, ознайомитися з рекомендаціями для самостійного опрацювання та скласти успішно тести курсу: необхідно набрати щонайменше 61 бал.

Зареєструватись можна ТУТ.

Поділитися цією статтею