13 червня всі охочі зможуть дізнатися більше про інклюзію та послухати про позитивний досвід її впровадження в школах. Безкоштовну всеукраїнську інтернет-конференцію «Інклюзивна освіта: рівні умови для всіх» проводить освітній проєкт «На Урок».

Цікаву та корисну інформацію розкажуть практики, психологи, батьки дітей з особливими освітніми потребами (ООП), педагоги, директори ІРЦ та інші фахові спікери. Виступи та онлайн-дискусія допоможуть проаналізувати переваги та недоліки інклюзивної освіти і підготуватися до роботи з дітьми з ООП.

У програмі: досвід педагогів-практиків, ідеї для роботи в інклюзивних класах, поради від тих, хто знається на інклюзії.

  • «Державне регулювання питань інклюзивної освіти» (Самсонова Лариса)
  • «Інклюзивно-ресурсний центр – середовище довіри та включення» (Сергій Зайцев)
  • «Позитивний досвід інклюзії: погляд батьків» (Унтіна Марія)
  • «Організація допомоги учням із порушеннями зору в умовах загальноосвітньої школи» (Тетяна Цюрмаста)
  • «Дитина з особливими освітніми потребами у класі: перші кроки» (Жукова Людмила)
  • Впровадження інклюзії в умовах Школи полікультурної освіти (Яценко Олексій).

Зареєструватися та більше прочитати про конференцію можна на сайті «На Урок». Соцмережі проєкту: Facebook, Viber, Telegram, YouTube.

Традиційно, реєстрація, перегляд, цінні практичні матеріали, поради, натхнення — безкоштовні. Також можна замовити свідоцтва про перегляд кожного з вебінарів, де буде зазначено 10 годин, витрачених на самоосвіту педагога.

Інтернет-конференція «На Урок» — восьмий всеукраїнський захід, що залучає вчителів з усієї країни до обговорення проблемних питань сучасної освіти. Мета — проаналізувати досвід роботи педагогів-практиків, експертів, що працюють з дітьми з особливими освітніми потребами, батьків дітей з ООП та надати конкретні поради щодо роботи в інклюзивних класах.

Поділитися цією статтею