Вчителям англійської пропонують відвідати серію безкоштовних вебінарів Teach online like a Pro!. Їх проведе тренінговий центр онлайн-платформи TalkEn.Cloud на підтримку ініціативи Міністерства освіти і науки України з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!».

На вчителів англійської чекає серія з трьох вебінарів, присвячених важливим темам, завдяки яким можна підвищити рівень власної кваліфікації та покращити якість викладання онлайн.

6.12 Вебінар 1. Online tools and platforms for ESL teaching

Учасники дізнаються про переваги використання інтерактивних онлайн-інструментів і платформ під час уроків як для викладачів, так і для учнів. А ще — розглянуть сучасні інструменти для управління уроком і класом.

13.12Вебінар 2. Zoom and its features

Учасники дізнаються про відмінності безкоштовної та платної версій Zoom, базові налаштування Zoom для успішного проведення занять онлайн. А ще — зможуть ефективно використовувати функції Zoom залежно від етапу заняття, типів завдань та кількості студентів.

20.12 — Вебінар 3. Using Board Games for Online Classes

Після закінчення вебінару учасники вдосконалять інформаційно-цифрову та інноваційну компетентності, що сприятиме забезпеченню більш цікавого навчального процесу із залученням сучасних освітніх технологій.

Заереєструватися на вебінари можна за посиланням.

Сертифікат з підвищення кваліфікації можна отримати безкоштовно після кожного вебінару за умови успішного проходження фінального тесту (80 і більше відсотків правильних відповідей).

Поділитися цією статтею