У свій День народження українська онлайн-платформа TalkEn.Cloud розігрує суттєві знижки на власний онлайн-курс підвищення кваліфікації вчителів англійської — ESL Teaching Course: Lesson planning.

За час існування платформи понад 12 тисяч українських викладачів англійської відвідали освітні заходи, які проводили тренери центру, а майже 6 тисяч з них отримали сертифікати з підвищення кваліфікації.

Наразі команда тренінг-центру TalkEn.Cloud створила новий, більш поглиблений та індивідуалізований онлайн-курс, присвячений плануванню уроків. Навчання на цьому курсі буде проводитися в невеликих групах із максимальною взаємодією між учасниками і тренерами. Детальніше про курс, теми та формат занять можна дізнатись тут. Старт курсу — 15 квітня 2023 року.

А саме зараз вчителі можуть потрапити на цей курс безкоштовно або із суттєвими знижками в 50 або навіть 70%. Дізнатися деталі можна тут.

TalkEn.Cloud — це онлайн-платформа для викладачів англійської з бібліотекою інтерактивних підручників, готовими планами занять та автоматизованими тестами для учнів 1–11-х класів, рівнів pre-A1–B2.

Це щонайменш:

– 20+ годин заощадженого часу вчителя на тиждень;

– 50+ інтерактивних підручників;

– 2к+ інтерактивних уроків з готовими планами;

– 180+ тестів з автоматизованою перевіркою;

– безліч додаткових матеріалів та багато іншого.

Платформа поєднала в собі всі необхідні інструменти та матеріали для якісного викладання та навчання англійської як для тьюторів, так і для вчителів шкіл та позашкільних освітніх центрів.

За рік існування за допомогою TalkEn.Cloud англійську вивчають вже понад 3 тисячі українських учнів. Щотижня у своїх соцмережах компанія ділиться безкоштовними worksheets, якими мають змогу користуватися всі охочі вчителі англійської.

Взяти участь у розіграші
Поділитися цією статтею