Для вчителів інформатики компанія BrainBasket за фінансової підтримки від Міжнародного фонду «Відродження» оголосила старт набору на проект WOW Teachers.

400 вчителів пройдуть навчальну програму з основ web-розробки, що була розроблена командою досвідчених менторів-ентузіастів Фонду та базується на найкращих профільних курсах провідних навчальних закладів світу та визнаних відкритих освітніх ресурсів, зокрема University of London, Microsoft, W3Schools, Mozilla MDN web docs та ін.

Як мінімум половина з вчителів, що пройдуть навчання, проведуть протягом року позашкільні курси з web-розробки для понад 4000 підлітків на базі навчальних хабів BrainBaskеt, створених в 2016-2017 в 36 містах України за підтримки відомих IT-компаній Ciklum, Luxoft, GlobalLogic, Navigator та ін. і на базі шкіл-партнерів по всій країні. Вчителі отримають невелику винагороду за проведення таких позашкільких курсів.

Курс триває 2 місяці (8-10 тижнів), аудиторні заняття для вчителів проходять двічі на тиждень у вечірній час, тоді як заняття школярів проходять у позаурочний час дітей та їх вчителя.


Анкета вчителя-учасника проекту WOW Teachers доступна для заповнення за посиланням.

Дедлайн на заповнення анкети – 22 липня 2018 року.

Список міст для проведення проекту та дат.


Окрім навчання вчителів в 2018-2019 роках BrainBasket також продовжить навчання дорослих основам програмування за програмами Harvard та MIT, проект IT Moms (навчання мам в декреті) і навчання дітей в рамках проекту Technology Nation Kids. З 2016 року за цими програмами було навчено загалом більше 5000 дорослих і дітей.


Деталі та реєстрація на сайті

Поділитися цією статтею