Projector запустив профорієнтаційний AI-бот для креативних та ІТ професій.

З його допомогою користувачі зможуть зорієнтуватися у світі сучасних професій та отримати варіанти професій для свого майбутнього.

На відміну від альтернативних варіантів AI-бот від Projector передбачає 50% відкритих запитань та складається з двох частин: власне опитування та ознайомлення зі специфікою запропонованої професії. Що розлогішими й детальнішими будуть відповіді, то точнішою стане пропозиція AI-бота. AI-бот формує пропозиції серед професій у креативних та ІТ-індустріях.

Аудиторія AI-бота: старшокласники та студенти перших курсів університетів, а також світчери, які вирішили змінити професію, але ще не певні щодо свого вибору. Завдяки чатботу користувачі зможуть розібратися у світі креативних та ІТ-професій і обрати для себе вдалий вектор. А ще — дізнатися про ті сфери, які наразі випадають з поля зору класичної профорієнтації (розробка, продуктовий та проєктний менеджмент, дизайн інтерфейсів, анімація), та про нішеві професії: SEO, PPC, аналітика, креативний копірайтинг та інші.

Створюючи AI-бот, команда Projector використала свою 8-річну експертизу зі створення навчальних програм у креативних та ІТ-сферах. Крім того, провели опитування серед спеціалістів відповідних напрямів та опрацювали їхні відповіді для кращого наповнення AI-бота.

Скористатися
Поділитися цією статтею