Показ освітнього мультсеріалу «Вулиця Сезам» стартує в Україні 27 березня.

В Україні будуть доступні відео з героями Sesame Street’s, які були спеціально розроблені, щоб допомогти дітям і батькам справлятися з кризовими ситуаціями. Окрім телеканалу ПЛЮСПЛЮС, контент буде доступний також на платформі Київстар ТБ.

У 140 анімаційних 5-хвилинних відеороликах застосовуються ігрові методики для раннього навчання дітей. Ці захопливі розважальні відеоролики сприяють розвитку математичних, наукових та соціально-емоційних навичок, а також вчать дітей здорового та безпечного способу життя, навичок безбарʼєрного спілкування. Відео розраховані на дітей віком від 3 до 8 років. 

Цей мультсеріал заснований на ретельному дослідженні та навчальному плані, які були розроблені командою світових експертів. Він допомагає дітям у розважальній формі навчитися розпізнавати та позначати свої емоції за допомогою схожих сюжетів і персонажів. Розвиток цих соціально-емоційних навичок у дітей формує стійкість у схожих ситуаціях і допомагає подолати прогалини в освіті, викликані тривалою зовнішньою кризою.

Нині ресурси Welcome Sesame українською мовою доступні для дітей, вихователів та вчителів в Україні та інших регіонах. Ці матеріали та додатковий українськомовний контент на YouTube-каналі Sesame створені для того, щоб допомогти сім’ям впоратися з травмою вимушеного переміщення, спілкуватися та переживати емоції.

Sesame Workshop — це некомерційна освітня організація, що створила «Вулицю Сезам», новаторське телевізійне шоу, яке навчає дітей з 1969 року. Організація працює в понад 150 країнах, допомагаючи дітям у складних життєвих ситуаціях за допомогою широкого спектра медіа, формальної освіти та соціальних програм, що фінансуються філантропами. 

Поділитися цією статтею