Тимчасові екзаменаційні центри будуть створені також у Мерші (Люксембург), Майнці (Німеччина), Осло (Норвегія) та Бельдібі (Туреччина).

Список опублікували на офіційному порталі.

Також вступники зможуть скласти іспит у таких країнах, як Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, США, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція. Наступного тижня очікується досягнення домовленостей із представниками Люксембурга (Люксембург) та Роттердама (Нідерланди). Але список будуть розширювати і надалі.

Вступники зможуть обрати зручний пункт під час реєстрації. Якщо пізніше з’явиться більш зручна для вступника локація, він зможе до 7 травня 2023 року включно змінити реєстраційні дані й переобрати пункт. Усі оновлення будуть доступні на сайті УЦОЯО.

Також там наголошують: кількість місць для складання НМТ у певній країні обмежена. Тому є варіант, що через велику кількість реєстрацій пункт стане недоступним у списку. Також деякі локації доступні лише для проведення додаткової сесії.

Читайте також: Онлайн-платформа iLearn безплатно підготує вступників до НМТ 2023

Поділитися цією статтею