Це зробив Український інститут книги в межах Національного тижня читання поезії спільно із сервісною соціальною мережею про книги LitCom.

Про це повідомили на сторінці організації. 

До аудіоантології увійшли понад 30 текстів, присвячених концепту «дім». Серед авторів, чиї тексти звучатимуть голосами українських акторів Римми Зюбіної та Олексія Гнатковського: Сергій Жадан, Катерина Калитко, Мар’яна Савка, Галина Крук, Дмитро Лазуткін, Ольга Ольхова, Ярина Чорногуз, Максим Кривцов, Сергій «Колос» Мартинюк, Павло Коробчук та інші. Бонусним треком аудіоантології стане авторське прочитання вірша «Задзеркалля: пані Мержинська» від Оксани Забужко.

Антологія сучасної української поезії «доДому» буде доступна для безкоштовного прослуховування не лише в Україні, а й за кордоном із 21 березня у мобільному застосунку LitCom (Android та iOS).

Раніше Кіт Інжир та команда Українського інституту книги підготували 5 порад, що стануть у пригоді педагогам під час планування заходів до Національного тижня читання поезії 2024. Безкоштовно завантажити посібник «Як провести тиждень читання поезії у школі: 5 порад від Кота Інжира» можна за посиланням. У ньому можна знайти 5 креативних вправ на кожен день, які підсилять любов до поезії в учнів.

Поділитися цією статтею