Національна програма з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді Traffic Challenge 26 травня о 10:30 проведе Всеукраїнський вебінар з безпеки дорожнього руху за програмою тренінгів «Відповідальні батьки» на новій освітній платформі First Road Safety Hub (FroSH).

Вебінар буде доступний за посиланням до 21:00 27 травня 2018 року.

На вебінарі слухачів навчатимуть: як привчити дітей до правил дорожнього руху, які місця в транспорті найнебезпечніші і чому, як захистити себе та свою дитину та де приховані небезпеки на дорозі. А також: навіщо математика та фізика знадобляться в реальному дорожньому трафіку; що робити та чого не робити на місці ДТП; як надавати першу невідкладну допомогу при ДТП; що повинні знати вагітні за кермом; як обрати дитяче автокрісло тощо. Програма складається з 3-х частин та триває 2,5 години.

Вебінар проведуть:
Ольга Дробишева: засновниця Національної програми Traffic Challenge, співавтор програми тренінгу «Відповідальні батьки», один з найкращих експертів з безпеки дорожнього руху (БДР) в Україні.
Олег Картавий: директор тренінгової компанії «Центр спеціальної підготовки». Найвідоміший експерт-практик в галузі безпеки та BLS. Один з трьох існуючих в Україні тренерів з безпеки, який має європейську сертифікацію.

First Road Safety Hub (FroSH) – наразі перший в Україні віртуальний тренінговий центр з безпеки дорожнього руху, який поєднує в собі різні формати навчання для різних вікових груп. Навчання на FroSH є безкоштовним, воно передбачає не лише он-лайн трансляції, а й серію відео-, аудіо-уроків та навчальні матеріали для читання.

Програма «Відповідальні батьки» була розроблена експертами в галузі безпеки дорожнього руху, медицини невідкладних станів, дитячої медицини, психології та експертів з навчання з європейською сертифікацією у 2016 році. Тепер завдяки віртуальній платформі вона стане доступною широкому загалу.

Поділитися цією статтею