В Одесі 24-26 серпня 2018 року пройшов Фестиваль ідей. Найпотужніші спікери-експерти ділилися своїми знаннями з приводу різних сфер розвитку суспільства, в тому числі й освіти. Розповідаємо вам про деякі найцікавіші події освітньої програми від громадської спілки «Освіторія». 


Юло Вооглайд, естонський філософ, педагог, освітній експерт, почесний професор Тартуського університету. Виступ на тему «Освіта як передумова сильних рішень»:

https://www.facebook.com/osvitoria.media/videos/2155563068026508/


Зоя Литвин, голова ГС «Освіторія», засновниця Новопечерської школи. Виступ «До економічного дива через освіту»

https://www.facebook.com/osvitoria.media/videos/858744570990864/


Ігор Хворостяний, учитель української мови та літератури, автор масового он-лайн курсу «Лайфхаки з української мови і літератури». Виступ «Коли хвіст метляє собакою, або Як (не)варто вчити літературу в школі»

А скільки всього цікавого розповів Ihor Khvorostianyi рамках свого виступу «Коли хвіст метляє собакою, або як (не) варто…

Posted by Освіторія on Friday, August 24, 2018


Марина Пристінська, експертка ГС «Освіторія», керівниця початкової ланки Новопечерської школи. Виступ «Чому за помилки треба хвалити, або Вплив ментальних установок на формування позитивної мотивації до навчання»

Лекція Maryna Prystinska в рамках Фестиваль ідей 2018 «Чому за помилки треба хвалити, або вплив ментальних установок на…

Posted by Освіторія on Friday, August 24, 2018


Поділитися цією статтею