Осередок навчання впродовж життя «Біла ворона», створений командою EdCamp Ukraine, оголосив про початок українсько-фінської ініціативи з трансформації шкіл. Про це організація повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Щоб взяти участь у програмі «Змінитися за 7 днів», потрібно пройти конкурсний відбір. Для цього школа має заповнити реєстраційну анкету та розповісти, що саме і чому хоче змінити в закладі. Дедлайн подання заявок: до 2 лютого включно. Результати конкурсу оголосять 11 лютого, а вже 18-го група провідних фінських педагогів приїде працювати з обраною школою.

Фінські спеціалісти з компанії Lumo Education проживуть з обраною школою тиждень. Вони допоможуть зробити аудит сильних і слабких сторін, проведуть низку відкритих уроків і тренінгів, стимулюватимуть розробку власної програми вдосконалення, детальніше розкажуть про методику співучителювання (Сo-Teaching).

ОСЕРЕДОК НАВЧАННЯ ОСВІТЯН УПРОДОВЖ ЖИТТЯ "БІЛА ВОРОНА" ЗАПУСКАЄ УНІКАЛЬНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТКоманда EdCamp Ukraine вірить,…

Gepostet von EdCamp Ukraine am Freitag, 19. Januar 2018

Компанія Lumo Education Ltd. є промоутером фінської освітньої моделі у світі, займається адаптацією кращих практик фінської системи освіти для інших країн.

Громадська організація «ЕдКемп Україна» (або Спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine) має на меті покращення кваліфікації шкільних педагогів, підвищення статусу вчителів та загалом реформування системи освіти України. Однією з ключових подій руху є щорічна загальнонаціональна (не)конференція EdCamp.

Поділитися цією статтею