Ця історія бебі-буму в початковій школі Oak Street Elementary School в місті Годдарт (штат Канзас) сколихнула світові ЗМІ, адже не щороку в закладі освіти одночасно вагітніє половина викладацького штату!

Так-так, у цій невеликій школі працюють 15 вчительок, і семеро з них протягом останніх чотирьох місяців одна за одною повідомляли пані директорці новину про те, що очікують на дитину. До слова, зовсім недавно дві викладачки народили, решта стануть візитерками пологового з квітня по жовтень.

Директорка Oak Street Elementary School Ешлі Міллер зізнається, що вперше зіштовхується з такою «вибуховою» історією бебі-буму в своїй практиці. А ще дуже нервує, коли хтось із колежанок запитує, чи можна з нею «просто поговорити».

Спершу я жартувала, що нам варто залучити до спонсорів Pampers чи Huggies, але після п’ятої новини про майбутню декретну відпустку навсправжки почала замислюватись про те, щоб відкрити біля школи дитячий садок, — з жартівливим розпачем каже пані Міллер.

Коли новина про декретну кризу в техаській школі розлетілась американськими ЗМІ, директорка отримала чимало листів з робочими портфоліо від вчительок, які готові тут працювати, але побоюються, що «воду все ж варто брати із собою в пляшечках, — можливо, справа в шкільному водопроводі?»

Одна з винуватиць бебі-буму Тара Дженсон зізнається: «Коли нас було троє, це було дуже мило. Потім додалась четверта колега. Потім п’ята. Але коли нас стало семеро — ситуація перетворилась на комедію!»

Вагітні вчительки по-доброму жартують одна над одною, але кажуть, що ця ситуація їх об’єднала — тепер постійно діляться новинами, разом приїжджають на інтерв’ю. Одна з панянок дізналась, що виношує двійню. 

Поділитися цією статтею