Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам Happy Paw запрошує вчителів та учнів взяти участь у Міжнародному уроці доброти. Урок відбудеться 3–7 жовтня очно та в онлайн-форматі.

Такий захід фонд організовує вже п’ятий рік поспіль, а на міжнародному рівні за участі іноземних шкіл — втретє. Дати проведення вибрані не випадково, адже 4 жовтня світ відзначає Всесвітній день захисту тварин (World Animal Day).

Урок доброти не лише є антистресовим та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, а й виховує відповідальність, гуманність та альтруїзм — саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.

Для участі вчителі мають самостійно в період з 3 по 7 жовтня 2022 року провести з учнями урок, присвячений домашнім та безпритульним собакам і котам.

Якщо навчальний заклад має бажання отримати електронний сертифікат учасника, необхідно:

1. Заповнити заявку на участь за посиланням (до 07.10.2022).

2. Провести в очному або онлайн-форматі Урок доброти‎, присвячений саме безпритульним котам та собакам 3–7 жовтня 2022 року.

3. Зробити фотозвіт проведених уроків та надіслати його на електронну адресу bioetika@happypaw.ua (до 10.10.2022). У листі з фотографіями зазначити назву навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото).

Подати заявку на участь в Уроці доброти іноземні школи можуть за посиланням.

Щороку Happy Paw створює для педагогів нові цікаві та повчальні методичні матеріали. Цікаві ігри, аудіоказки, конспекти інтерактивних уроків від вчителів та вподобані аудиторією раніше тематичні розробки можна знайти на нашому сайті.

Усі навчальні заклади України, які подали заявку на участь у ІІІ Міжнародному уроці доброти, проведуть уроки про гуманне ставлення до тварин у більш ніж 70% класів школи та вчасно надішлють якісний фотозвіт, отримають у подарунок настільну освітньо-розважальну гру «‎Happy paw»‎.

Більше про Урок доброти — на сайті фонду.

Поділитися цією статтею