Як створити школу, про яку всі так мріють, але не можуть ніде знайти? І чи може взагалі система освіти йти в ногу з часом і відповідати світовим трендам?

Про це дізнаються кияни та гості країни на майстер-класі Володимира Співаковського, який відбудеться 13 квітня в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишньому Жовтневому палаці).

Володимир Співаковський вперше розповість про те, як можна швидко і безболісно проводити реформи і як створити дійсно хорошу школу. А це – під силу кожному, хто знає 7 секретів освіти майбутнього.

Майстер-клас вам буде цікавий, якщо ви:

Працюєте у галузі освіти. Незалежно від того, хто ви – голова департаменту, шкільний директор або вчитель, ви відкриєте для себе нові знання, які допоможуть вам систематизувати свою роботу, підвищити її ефективність і швидко просуватися кар’єрними сходами.

Працівник департаменту. Ви дізнаєтеся, як і чим підтримати школи в період реформ.

Підприємець. Плануєте відкрити приватну школу, освітній центр або займаєтеся репетиторством? Інформація, яку ви отримаєте на майстер-класі, допоможе вам уникнути помилок і істотно збільшить ваш прибуток.

Мама або тато школяра. На майстер-класі ви дізнаєтеся, як підвищити мотивацію дитини до отримання знань та компетенцій, як «навчити вчитися», як справлятися з проблемами дитини, якщо вона гіперактивна, має комплекси тощо. Існує спосіб полегшити життя батьків.

Якщо ви хочете змінити світ на краще, втомилися від старої недосконалої системи, хочете дізнатися більше про драйвери зростання. Тоді майстер-клас цілеспрямовано дасть всі відповіді на нагальні питання.

«Чинна система сама розуміє, що хитається, і готова до змін. Інша річ, що ці зміни їй хотілося б здійснювати безболісно і недорого. І саме наш проект такий: не «через коліно» і не витратний. Попри те, що система освіти трансформується повільно, як найконсервативніша галузь у світі (остання її кардинальна реформа у світі була 500 років тому), починати все одно треба. І наша країна може стати в певному сенсі навіть лідером таких змін», – каже Володимир Співаковський.

Реєстрація на майстер-клас

Долучайтесь до Фан-клубу кейс-уроків та першими дізнавайтесь про найсучасніші тренди в освіті, актуальні акції, конкурси та спілкуйтесь з однодумцями за посиланням.

Поділитися цією статтею
Автор: