Українцям надали безплатний доступ до підручників і матеріалів у програмі mozaBook

Українські підручники та навчальні матеріали в програмі mozaBook до завершення навчального 2021-2022 року — у вільному доступі.

Попри складну воєнну ситуацію, частина учителів та дітей, в кого є безпечне місце й інтернет, мають можливість навчати й навчатися в умовах війни. Для них на українському сервері ua.mozaweb.com для зареєстрованих користувачів відкриті усі навчальні ресурси.

Виробники освітньої програми — компанія Mozaik Education — надали підтримку Україні. Для учителів в доступі електронні підручники, методичні матеріали. Для школярів також підготували посібник «Методичні матеріали для самостійного навчання». Необхідно відкрити на сторінці, де вказаний номер класу, вибрати методичку з потрібного предмета і далі вже працювати з інтерактивними матеріалами, що зібрані відповідно до навчальної програми МОН України.

Українські школярі, які тимчасово виїхали за кордон, можуть на українському сервері. Тренер компанії EdPro записав відеоінструкцію: як зареєструватися учням та вчителям.

Окрім матеріалів на освітньому сайті ua.mozaweb.com доступ відкритий також до мобільних додатків на Android та програми mozaBook на ОС Windows.

ПЗ Mozaik Education охоплює більшість предметів шкільної програми

Учителі радять дітям користуватися підручниками, переглядати 3D-сцени, відео, виконувати завдання і розбирати Цифрові уроки.

Поділитися цією статтею