Онлайн-сервіс Кембриджського університету Empower тепер доступний українським закладам вищої освіти як частина української національної мовної програми Future Perfect.

Про це повідомили в МОН.

Платформа пропонує навчальні курси на всіх рівнях від А1 до С1. За допомогою ресурсів Empower студенти можуть вчити англійську як в аудиторії, так і в індивідуальному режимі. Ця платформа розроблена з урахуванням потреб кожного студента та забезпечує можливість спільного навчання з викладачами їхнього закладу вищої освіти. Для обох сторін — студентів і викладачів — платформа надає різноманітний функціонал для зручності та ефективності навчання.

Для приєднання до платформи адміністрація закладу вищої освіти має подати заявку за  посиланням. За цим же посиланням можна перевірити, чи заклад вже приєднаний до сервісу.

Раніше уряд запустив національну програму Future Perfect, спрямовану на популяризацію англійської мови та забезпечення доступності її вивчення для всіх громадян, незалежно від віку чи місця проживання.

За словами міністра Михайла Федорова, програма Future Perfect є важливим кроком у реалізації стратегії країни, яку оголосив Президент України на День Конституції. Ця ініціатива передбачає надання англійській мові статусу міжнародної і відкриває двері до нового майбутнього для всіх українців.

Поділитися цією статтею