ПРОМО

Подорожі в минуле до гаража Стіва Джобса, пригоди з винахідником самокатів, наукові відкриття з доброзичливим роботом Льонею — це й не тільки в першому анімаційному освітньому вебсеріалі для дітей і дорослих «А що як?». Дивіться разом з дітьми на YouTube-каналі.

«А що як?» — це україномовний мультфільм, який не лише розважає, а й навчає. Завдяки коротким роликам про пригоди Марка та Марічки діти й дорослі зможуть дізнатися про історію найважливіших винаходів людства, зрозуміти, як працює інтернет, і дослідити роль випадковостей у науці. Перегляд мультфільму допоможе легко запам’ятати інформацію про складні винаходи та явища і стане в пригоді в школі.

«Головні герої Марк і Марічка переносяться в різні історичні епохи, де спостерігають за найвидатнішими відкриттями людства, а завдяки своїм знанням і кмітливості іноді навіть «допомагають» пращурам робити справжній прорив у технологіях і винаходах», — розповідають творці вебсеріалу.

У першій серії Марк і Марічка потрапляють до Школи неймовірних відкриттів тітки Луліти, де немає Wi-Fi, і знаходять чарівні двері для подорожей у часі. Про найцікавіші винаходи вони дізнаватимуться не з Google або підручників, а з власного досвіду.

Переглянути вебсеріал можна за посиланням. Нові епізоди з’являються щотижня.

Проєкт створено за підтримки Українського культурного фонду.

Поділитися цією статтею