Передові стартапи українських вишів продемонстрували на міжнародній конференції KYIV TECH HUB. Майданчик створили, щоб молоді й талановиті інноватори могли проявити себе, знайти інвесторів та отримати можливості для розвитку своїх ідей.

Участь у KYIV TECH HUB серед інших взяли цьогорічні фіналісти Всеукраїнського фестивалю інновацій. Так, команда Чорноморського університету – демонстрували додаток HomeMappy. Він допоможе людям з вадами зору або інвалідністю легше знаходити потрібні речі в приміщеннях. Використовуючи камеру на пристрої, цей додаток розпізнає предмети та через голосовий супровід орієнтує власника в просторі.

Інші фіналісти – команда бізнес-інноваційного центру Львівської політехніки представила свій проєкт Plerdy, який поліпшує конверсію на сайтах.

Захід відбувся вчора, 3 жовтня 2019 року, переглянути трансляцію події можна на Фейсбук-сторінці організаторів. KYIV TECH HUB має посилити співпрацю між Україною та Польщею і відбувається за польсько-української ініціативи Startup Bridge.

Ілюстрація: StartupBRIDGE

Поділитися цією статтею
Автор: